Tajemné elixíry

Za tajemstvím těchto nápojů stojí vynikající akátová medovina, která tvoří jejich základ. Ta je doplněna o směsi  bylin určující účinky elixírů na člověka. Tak u nás najdete Elixír Lásky, Mládí, Moudrosti a mnoho dalších...

Elixíry od nás mohou pomoci vám i vašim blízkým. Jak toho docílit? Tak například Elixír Moudrosti v sobě obsahuje výtažek z Ginko Biloby, jejíž účinky na prokrvení lidského mozku jsou lékařsky ověřené. Všechny zvědavce pak svojí netypickou barvou zaujme například Elixír Modrý pramen obsahující účinná a vyvážená afrodisiaka pro muže i ženy. Stejně tak i za ochutnání určitě stojí Elixíry Magistra Kellyeho, Albrechta z Valdštejna, hraběte Dráculy a další. U nás si  zkrátka přijdou na své všichni i skuteční gurmáni, jejichž jazýčky si rádi smlsnou na neobvyklých chutích. Naše tajemné elixíry jsou v mnoha případech obestřeny tajemstvím, které si z generaci na generaci po staletí předávali mniši v uzavřených klášterech. Ovšem jsou tu  i ostatní docela jiného druhu. Každý, kdo bude mít chuť probudit ve svém partnerovi dosud nepoznanou vášeň, může využít některého z nabízených elixíru obsahující afrodisiaka.


Směs koření z Indie. Středně sladká vyrovnaná kořeněná chuť.






Směs koření obsažena v medovině má lehké afrodisiakální účinky. Chuť je lahodná sladká a výrazná.





Směs bylinek s euforickými účinky, chuť je lehoučce do hořka. Je oblíbená u mužů i žen pro její nezaměnitelnou chuť. Výborná pro uvolnění a navození dobré nálady.

Obsahuje brusinky a extrakt třapatky nacho- vé (exhinacea). Velmi jemná chuť, která nepodráždí, je nená- ročná a doporučujeme pro začínající milovníky medoviny. V létě ji jde chlazenou kombinovat  s melounem.
Směs bylinek z Nepálu. Výrazné chuti směsí bylin. V chuti je snadno rozpoznatel- ný pomerančovník a ibišek, pro svoji osvěžující chuť. Velmi dobrý v létě vychlazený, středně sladké chuti.
Obsahuje pět českých bylinek, mateřídoušku, meduňku, šalvěj, řapík a yzop. Doporučujeme před spaním či pravidelně každý den 0,05l na trávení, na žaludek, na uklidnění, či proti virovým onemocněním.
Obsahuje višeň a zázvor: Tento elixír svoji rudou barvu získává přidáním lisované šťávy z višní. Na konci má lehce zázvorovou tečku. Do studených večerů, zahřeje na těle i na duši, opojný svojí krvavě rudou barvou i chutí.
Méně sladký, obsahuje přímý extrakt ginkobiloby. Jak je známo, ginkogiloba prokrvuje mozek a organismus a též likviduje sladkost tohoto nápoje. Tudíž je tento elixír nejméně sladký.

Elixír černohnědé bar- vy, chuť sladko hořká, obsahuje výtažky hořce a karamel. Tyto dvě hutě do sebe skvěle zapadají a dělají tento nápoj lahodný pro každého, kdo má rád hořké... Výborný na trávení a při podrážděném žaludku.
Lahodná chuť ničím neobohacovaná, čisté akátové medoviny.








Elixír černé paní je nezaměnitelný svojí temně fialovou barvou, chutí i vůní. Přidáním lisované šťávy černých rybízů. Velice lahodný vychlazený s kostkou ledu.....



Elixír červenohnědé barvy, středně sladké čokoládové chuti. Jedinečný a originální pouze u nás.






Pro milovníky rumu. Lahodná chuť medoviny se snoubí s příjemnou chutí anglického rumu. To pravé pro všechny piráty,  korzáry a bukanýry.


Ambrosia nebo-li zlatý, sladký nápoj bohů... Obsahuje 45% medu navíc, opojné sladké chuti. Lze připraviti i jako medový grog. Chuť i vůně je nezaměnitelnou vůní medu.

Modré barvy, obsahuje účinná a vyvážená afrodisiaka pro muže i ženy. Chuť méně sladká, zvláštní, netradiční, originální.




Dvouletá archivní medovinka, pro všechny milovníky vína a kvalitního pití takzvané medové víno. Čirá a jiskrná barva, chuť méně sladká, suchá, tvrdá, arogantní. Přesně odpovídající svému jménu.
Tříletá medovina z dubového sudu, pro opravdové znalce a gurmány. Chuť výraznější, tvrdší. Výborná jako aperitiv či digestiv, nebo jen tak pro fajnšmekry na vychutnání u krbu s doutníkem.
Císařský elixír nebo-li nápoj králů. Nezaměnitelný lahodnou chutí, vynikající a jedinečný. Výběr z nejlepších medů českých lesů, luk i hor. Chuť královsky jemná a delikátní...